Gå direkt till Nyheten (Ny utbildning; Fastighetsskötare?)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 02 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ny utbildning; Fastighetsskötare?

Publicerad torsdag, 06 februari 2020, 13:12 av Björn Smitterberg

Planeringen och förberedelserna är i ett mycket tidigt skede, men det finns idé om att skapa en särskild yrkesutbildning på gymnasienivå – även för vuxna – till fastighetsskötare. Kanske kan det bli en utbildning där andra program kombineras – exempelvis byggprogrammet skulle kunna bidrag med utbildningskompetens.

Den här idén ska nu utvecklas och Ove Brodin, chef för förvaltningen Utbildning (omfattar gymnasium och Campus med vuxenutbildningar) vill närmast träffa branschen för att diskutera vidare. Tidigast hösten 2021 kan det bli intagning om utbildningen blir av.