Gå direkt till Nyheten (Montessoriförskolan söker förskollärare
Komplettering till Jobbsida)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Montessoriförskolan söker förskollärare
Komplettering till Jobbsida

Publicerad torsdag, 06 februari 2020, 09:25 av - Inskickat material

”Ett härligt och ansvarsfullt arbete som söker en härlig och ansvarstagande medarbetare.”

Vår mysiga förskola som bedrivs i en sekelskiftesvilla ligger på Hamngatan vid älven i Lidköping.  Avdelningen Smultronet är för de yngre barnen och avdelningen Äppelbo är för de äldre barnen.  Förskolan är en fristående verksamhet och personalen driver den som en ekonomisk förening. En utvald styrelsen, bestående av personal, har det yttersta ansvaret för verksamheten.

Vi är en auktoriserad Montessoriförskola och arbetar efter montessoripedagogiken där det enskilda barnet alltid sätts i centrum. Genom att anpassa miljön efter barnens intresse, behov och mognad, ge dem frihet att välja sitt arbete och låta deras spontana intresse vara drivkraften. Då får koncentrationen och viljan att lära fritt spelrum. Detta i sin tur skapar självförtroende och hjälper barnet att utvecklas och finna sin plats i världen.

Vi söker nu dig som är legitimerad förskollärare och har ett intresse för att arbete med Montessoripedagogiken och bli en kollega i vårt arbetslag. Vi ser gärna att du har montessoriutbildning men detta är inget krav.

Läs gärna mera om oss på vår hemsida: www.montessorismultronstallet.se

Anställning:  Legitimerad förskollärare

Tidsbegränsadanställning , 6 månader med ev. förlängning.

Tjänstegrad: 75%

Lön enligt avtal

Maila personligt brev & cv till:

Montessoriforskolan.lidkoping@gmail.com