Gå direkt till Nyheten (Rösta på lekplats)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 02 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Rösta på lekplats

Publicerad torsdag, 30 januari 2020, 08:35 av Redaktionen

I eftermiddag bjuds allmänheten in som har synpunkter på Stenhammars lekplatser. Bakgrunden är att en ska tas bort, den andra ska få en stor modernisering.

Personal vid Park Gata kommer på torsdag att finnas på plats från 16,30 till 17,30 vid lekplatserna på Kastanjevägen och Thujavägen. Allmänheten får rösta om vilken som ska vara kvar och lämna synpunkter – gärna teckningar – på hur den nya lekplatsen ska utformas.

En kommentar på “Rösta på lekplats”

  1. Viggen W skriver:

    Flera av stadens mindre lekplatser borde tas bort och det borde satsas på ett fåtal större lekplatser ist. Många lekplatser har ju knappt nånting som barnen vill leka på och på dom flesta är det alltid helt öde. Det finns ingen direkt stor populär lekplats i Lidköping. Kanske borde man satsa på en större lekplats i Örthagsparken eller i Stadsträdgården men trampbilbanor mm så det finns något lite roligare för barnen i Lidköping

Kommentarerna är stängda