Gå direkt till Nyheten (Nya filmer till Lidköping)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 08 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nya filmer till Lidköping

Publicerad fredag, 24 januari 2020, 00:25 av Redaktionen

Veckans biopremiärer på Folkets Hus

Unga kvinnor
En ny filmatisering av den klassiska boken av Louisa May Alcott om systrarna March, fyra unga kvinnor som är fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor.
Barntillåten
Språk: Engelska – svensk text
Genre: Drama, romantik
Regissör: Greta Gervig
Trailer

Dolittle
Efter att ha förlorat sin fru sju år tidigare, håller den excentriske doktor John Dolittle, berömd läkare och veterinär i drottning Victorias England, sig bakom de höga murarna på Dolittle Manor med endast sina exotiska djur som sällskap. Men när den unga drottningen blir allvarligt sjuk, tvingas Dolittle motvilligt att bege sig ut på ett episkt äventyr till en mystisk ö i jakten på ett botemedel. Under resans gång återfår han sitt mod när han möter gamla motståndare och upptäcker underbara varelser. Dolittle får sällskap av en ung, självutnämnd lärling och en märklig grupp av djur, inklusive en orolig gorilla, en entusiastisk men korkad anka, en cynisk struts, en lättsam isbjörn och en envis papegoja som fungerar som Dolittles mest pålitliga rådgivare.
Från 7 år
Språk: Engelska/svenska – svensk text
Genre: Äventyr, familj, komedi
Regissör: Stephen Gaghan
Trailer