Gå direkt till Nyheten (Insändare: ”Alltid bilar på handikapp-parkeringen vid badet”)

 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. Torsdag 09 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Insändare: ”Alltid bilar på handikapp-parkeringen vid badet”

Publicerad fredag, 24 januari 2020, 17:23 av Insändare

– Skäms på dig skriver en person om olovlig användning av handikapp-parkeringen vid Badhuset.

Det står jämt bilar som lata föräldrar eller personal och kommunanställda ställer på handikapparkering en vid Badhuset. Det tycker det är för jävligt. I dag stod en bil där så handikappade ej kunde ej parkera. Skäms på dig
Tomas Eskilsson

7 kommentarer på “Insändare: ”Alltid bilar på handikapp-parkeringen vid badet””

 1. Danny skriver:

  Är där mycket ofta! Har alltid varit tomt på de FYRA! Platserna!

 2. Per skriver:

  Jag instämmer Danny.
  Lata föräldrar? Hur vet Herr Eskilsson att det är lata föräldrar som ockuperar dessa platser?

 3. Åke carlsson skriver:

  FÖRDJÄVLIGT likadant överallt det är väldigt LÅGT

 4. Malin skriver:

  Per: Kan ju vara så att det Herr Eskilsson sett att det är en kombi med barnstol och full med leksaker och mc donalds skräp i bilen? Varför anta eller ens ifrågasätta att Herr Eskilsson har fel. Trampade han på en öm tå?

 5. Tomas Eskilsson skriver:

  Till per jo jag har sett själv flera gånger föräldrarna och andra som stått där och platsen är för folk med tillstånd hur svårt kan det va att fatta det låt handikapp parkering va för folk som behöver dom

 6. Per skriver:

  Malin: Nu frågade jag Herr Eskilsson hur han visste att det va lata föräldrar. Malin menar alltså att föräldrar som åker i en kombi med barnstol, Mcdonalds påse och leksaker i sina bilar är lata? Till Herr Eskilsson vill jag tacka för svaret.

 7. RGR skriver:

  Har de inte handikapp-tillstånd så är inte platsen till för dem. Förstår inte varför det är så svårt att begripa för somliga… Har man inget handikapp-tillstånd så kan man gott gå några extra meter och inte sno handikapp-platsen från dem som faktiskt behöver den!

Kommentarerna är stängda