Gå direkt till Nyheten (Knivbråk i Hällekis avslöjade narkotikaodling)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Lördag 28 mars 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Knivbråk i Hällekis avslöjade narkotikaodling

Publicerad fredag, 17 januari 2020, 07:05 av Redaktionen

Två personer hamnade i natt i bråk i en bostad i Hällekis. Den ene var på besök hos den andre, men det blev bråk och gästen vägrade lämna utan lyckades i stället kasta ut värden från sin bostad.

Polis larmades av den utkastade. När poliserna kom hade gästen lämnat bostaden. Poliserna ville dock ha kontroll på att den stökiga gästen inte var kvar och undersökte därför lägenheten.

Då upptäcktes att det var narkotikaodling i lägenheten. Det fick poliserna att vid 1-tiden skriva rapport om narkotikabrott och framställan av narkotika. Poliserna lämnade därefter platsen.

Det gick bara två timmar så kom larm om att det var en hotfull och våldsam man som slog sönder bilrutor och backspeglar på parkeringsplatsen vid livsmedelsaffären i Hällekis. Poliser ryckte ut igen, och nu anträffades en man som visade sig vara den som tidigare varit hotfull när han besökte den tidigare nämnde och vägrade lämna. Mannen var nu mycket kraftigt påverkad av narkotika.

Mannen medtogs för tillnyktring, men utredningen fortsatte och det visade sig att minst tre bilar skadats, att mannen var knivbeväpnad och varit hotfull. Rapporten pekar på en rad brott och mannen är nu gripen.