Gå direkt till Nyheten (Bildar Krögarråd i Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 30 september 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bildar Krögarråd i Lidköping

Publicerad onsdag, 15 januari 2020, 11:04 av Redaktionen

På initiativ av utvecklingsbolaget Tillväxt Lidköping beslutade krögare i Lidköping på tisdagskvällen att bilda ett krögarråd.

Enligt ett pressmeddelande i dag var det ett 20-tal krögare med på mötet.

Krögarrådet är tänkt att vara ett forum att träffas för att dryfta gemensamma frågor som kan vara till gagn för hela branschen. Krögarrådet ska också kunna ta initiativ till gemensamma satsningar och marknadsföring.

-Restaurangerna blir alltfler och mer betydelsefulla för att Lidköping ska vara en trivsam och attraktiv stad, sa handelsutvecklare Magnus Franzén. Ett krögarråd kan spela en viktig roll och påverka utvecklingen av staden.

På mötet enades krögarna om att bilda ett krögarråd, och att alla som driver restaurang i Lidköpings kommun ska vara välkomna som medlemmar.

En styrgrupp valdes bestående av: Zlatko Kavalic, Stadt, Jan Frithz, Galejan, Pernilla Söderström, Kronocamping, Samuel Didier, Mellbygatans och Petter Nordgren, Sjöboden.

-Det ska vara enkelt och naturligt att vara medlem i krögarrådet, säger Zlatko Kavalic. Tanken är att vi ska göra saker tillsammans för att utveckla oss själva och krogstaden Lidköping samt lyfta de frågor som är viktiga för oss och våra gäster.

Vid mötet diskuterades även ett sedan flera år etablerat samarbete i form av Restaurangveckan som i år arrangeras 17 – 21 februari.

En kommentar på “Bildar Krögarråd i Lidköping”

  1. Fundersam skriver:

    Samarbete eller kartell?

Kommentarerna är stängda