Gå direkt till Nyheten (Inspirationskväll för innebandytjejer)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 juni 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Inspirationskväll för innebandytjejer

Publicerad fredag, 10 januari 2020, 07:54 av - Inskickat material

IBK Lidköping finns med i projektet Framsteg tjejer som Västergötlands innebandyförbund arbetar med under säsongen 2019/20. Projektet syftar till att stärka jämställdheten och få fler tjejer att spela innebandy.

Under tisdagskvällen träffades samtliga flick-och damlag i IBK Lidköping för en gemensam träningskväll.

Clara Olofsson som är projektanställd i Västergötlands innebandyförbund höll i inspirerande innebandyträning. IBK Lidköping hade även engagerat Patrik Jarnstam, mental coach från Karlstad. Patrik höll i samtal kring mental träning.

___________________
Text och foto: Eva Magnusson