Gå direkt till Nyheten (Många festande hemvändare – några berusade sig för mycket)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 06 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Många festande hemvändare – några berusade sig för mycket

Publicerad torsdag, 26 december 2019, 08:18 av Björn Smitterberg

Krogarna i såväl Lidköping som på andra håll i västra Skaraborg har lockat. Hemvändarträffarna har blivit en tradition. Det innebär även mycket att göra för poliserna. Under natten till annandagen har åtta personer finkats för fylleri hos Lidköpingspolisen. Det skedde på gamla Stadens torg mellan 22,45 ocvh 02,15 (sex personer) och i Skara (två personer).

I övrigt har det inte gjorts några anmälningar, även om ett par smärre bråk noterats.

2 kommentarer på “Många festande hemvändare – några berusade sig för mycket”

  1. Nisse skriver:

    Handen på hjärtat – vi läser om omhändertagande av överberusade alla veckor på året, så hemvändarna är ingen katalysator i det här sammanhanget…

  2. Watchingeye skriver:

    Nisse: En nykter betraktelse måste jag säga. Kanske det är dags att införa förbud för alkohol i både krogmiljö som på allmän plats och samtidigt skapa ännu en skamstämpel? Har våra beslutsfattare lyckats med det kring tobaken, så bör de väl i konsekvensen namn ta steget mot alkoholen också… Nää, nu önskar jag er alla ett gott nytt år och höjer mitt glas med whisky o blåser diskret ett rökmoln åt maktens håll. Skål ta mig f….

Kommentarerna är stängda