Gå direkt till Nyheten (Julens sånger med damkören Cantare)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Julens sånger med damkören Cantare

Publicerad onsdag, 25 december 2019, 09:00 av - Inskickat material

Annandag jul firas Mässa i St Sigfrids kyrka kl 11.00, Maria Dufberg är präst och Ing-Mari Johansson kyrkomusiker.

På annandagens kl 17.00 inbjudes till musikgudstjänst i St Nicolai kyrka med temat Julens sånger och psalmer.  Damkören Cantare sjunger under ledning av Ing-Mari Johansson och Sophie Svensson spelar cello,  prästen Maria Dufberg leder gudstjänsten.

Kören sjunger både kända och mindre kända julsånger och församlingen inbjuds att sjunga med i traditionella julpsalmer. Josefin Andersson är körsolist i sången Sprid ditt ljus och Lotta Bergman spelar flöjt i psalmerna.

Kollekten denna dag går till EFS i Lidköping.