Gå direkt till Nyheten (Julfilmerna i Lidköping – Sune och Frost – samt en Parasit)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 26 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Julfilmerna i Lidköping – Sune och Frost – samt en Parasit

Publicerad fredag, 20 december 2019, 00:48 av Redaktionen

Veckans biopremiärer på Folkets Hus

Sune – best man
Sunes klass ska åka på en hemlig resa. Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka tillsammans, när Sune plötsligt inser att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik! Ska han välja klassresan tillsammans med sin stora kärlek Sophie, eller ska han välja sin bästa vän morfar? Sune har svårt att bestämma sig och väljer både och – eller kanske varken eller. Samtidigt har Rudolf problem med bruden: vill morfars blivande fru bara åt hans pengar? Och Karin träffar en kärlek från förr som är allt som Rudolf inte är. Välkommen tillbaka till familjen Andersson!
Från 7 år
Språk: Svenska – svensk text
Genre: Drama, familj
Regissör: Jon Holmberg
Trailer

Parasit
Sydkoreanske regissören Bong Joon-hos film Parasit, med premiär på fredag, beskrivs som en avårets starkaste.Ki-taeks familj är en färgstark skara som hankar sig fram genom livet med hjälp av påhittighet och list. Men några pengar har de inte, så när sonen Ki-woo blir erbjuden jobb som privatlärare åt dottern i en rik familj, tvekar han inte en sekund. Väl på plats börjar han smida planer för resten av sin familj, som en efter en får jobb i huset. Men lögnerna blir allt fler och det dröjer inte länge förrän situationen är helt utom kontroll …
Från 15 år
Språk: Koreanska, engelska – svensk text
Genre: Drama, komedi, thriller
Regissör: Bong Joon-ho
Trailer

En del av mitt hjärta
Trettiofemåriga Isabella är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag, känner hon sig som en vinnare – den enda i det gamla skolgänget som det har gått riktigt bra för. Isabellas självförtroende kommer dock av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse, ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet. Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon lycklig tillsammans med någon annan. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att klappa för Simon.
Från 7 år
Språk: Svenska – svensk text
Genre: Drama, komedi, musikal, romantik
Regissör: Edward af Sillén
Trailer

Frost 2
Varför föddes Elsa med magiska krafter? Svaret hotar hela hennes kungarike. Tillsammans med Anna, Kristoffer, Olof och Sven ger hon sig ut på en farlig men häpnadsväckande resa.
Från 7 år
Språk: Engelska/svenska – svensk text
Genre: Animerat, äventyr, musikal
Regissör: Chris Buck, Jennifer Lee
Trailer