Gå direkt till Nyheten (Barnkörernas kväll i Otterstad)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Barnkörernas kväll i Otterstad

Publicerad måndag, 16 december 2019, 08:43 av - Inskickat material

Sunnersbergs församlings musiksatsning ”Musik i vinterkväll” går vidare. På onsdag blir det en julkonsert med församlingens barnkörer: Cantando, Glädjespridarna och Sångfåglarna som sjunger tillsammans med solisten Linnéa Smedman.

Körövning

Kompbandet består av Marcus Ekfjorden, Johan Sundström, K-G Jonsson, Carl-Magnus Malmesved och Richard Burén, allt under ledning av Annette Jacobsson. Publiken får lyssna till ett axplock av julsånger som ”Ding-dong”, ”What a glorious night” och ”I denna natt blir världen ny”.

_________________
Otterstads kyrka och tiden är 19.
Vid utgången tas kollekt upp till Bukobahjälpen i Tanzania.