Gå direkt till Nyheten (Här är de Lidköpingslärare som nominerats till Lärargalan)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 juni 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Här är de Lidköpingslärare som nominerats till Lärargalan

Publicerad söndag, 01 december 2019, 19:50 av Björn Smitterberg

Lärargalan hölls häromkvällen i Stockholm. den spelades in och resultatet blir offentligt i kväll genom sändning i TV2 med start klockan 20.
Nomineringar har skett genom att elever röstat fram lärare. Klicka in och se vilka som nominerades i Lidköping.

De nominerade äääärr….:

Stig Lundberg
De la Gardiegymnasiet, enhet 3
Stig är en lärare som har det där extra. Han är alltid glad och så possitiv. Han får sina ämnen att bli intressanta och man vill lära sig nya saker

Karolin Werjefelt
De la Gardiegymnasiet, enhet 4
Karolin Werjefelt är världens bästa lärare för att hon hjälper oss att få upp vår självkänsla och motivation när vi känner som att allt vi gör går fel. Hon är som en vän som alltid finns där när man har en dålig dag & hon behandlar alla lika och med respekt, hon är helt enkelt världsbäst för hon på samma gång lär oss och är som en vän för oss när vi behöver det.

Annes Sirkel
De la Gardiegymnasiet, enhet 4
Vår lärare Annes är värd detta pris för han finns alltid där för en och hjälper oss elever att känna oss trygga i vår skolmiljö samt i oss själva. Han är extremt noga med jämnlikheten mellan könen och ser han någon form av orättvisa så ställer han allt till rätta. Han inspirerar och motiverar oss till att utvecklas kreativt och att nå våra mål, hur höga de än är. Han anpassar sin undervisning bra till alla olika slags elever. Annes är inte bara en lärare utan en sann vän och trygghet i skolan.

David Lugner
Hämtar skolor…
Han är en motiverande person som inspirerar många med sin kunskap. Hans lärande gör oss interesserade och vi vill lära oss mer! Alltid lär man säg något. :)Under lektionerna vill elever ofta prata bort lektionen om sin fritid men under Davids lektioner sitter alla med öppna öron och uppspärrade ögon.

Karin Sundberg
Rudenschöldskolan
Karin är en väldigt duktig lärare. Hon är väldigt duktig på att lära ut och hon är en väldigt rolig person. Hon lyfter upp oss elever och lär oss att ta ansvar.

Ewa Sunnercrantz
Rudenschöldskolan
Hon lär oss alla att vi är lika värda, hon anpassar lärandet så att alla få samma möjlighet att lära sig. Hon gör lektionerna så att alla vill delta och lära sig.

En kommentar på “Här är de Lidköpingslärare som nominerats till Lärargalan”

  1. Curt Johansson skriver:

    Go Annes! Håller alla tummar som finns. Du är värd detta!

Kommentarerna är stängda