Gå direkt till Nyheten (Två unga till sjukhus allvarligt drogade)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 28 januari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Två unga till sjukhus allvarligt drogade

Publicerad fredag, 08 november 2019, 06:49 av Björn Smitterberg

Poliser gjorde på tisdagskvällen ett tillslag mot en lägenhet i centrala Lidköping. Där hittades två personer så svårt förgiftade av droger att de fick föras akut till sjukhus. De båda uppges av poliserna ha varit mycket illa däran.

I lägenheten festade fyra personer med narkotika. Två omhändertogs på normalt sätt av poliserna som också fann narkotika. Alla fyra är 19 år.

Tillslaget skedde strax före midnatt.

Mera narkotika hittades hos en kvinna i Skara, 23 år, som omhändertogs vid 20,30-tiden och vid 22-tiden stoppades en körkortslös förare i 30-års åldern som också misstänks för att vara narkotikaberusad. Mannen saknar sedan tidigare körkort och nu körde han en kvinnas bil, hon var med som passagerare och rapporteras för att ha tillåtit den körkortslöse och drogade föraren att köra.