Gå direkt till Nyheten (Svensk julfilm har premiär
Här är veckans nya filmer på Folkets Hus)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 27 september 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Svensk julfilm har premiär
Här är veckans nya filmer på Folkets Hus

Publicerad fredag, 08 november 2019, 08:00 av Redaktionen

Jag kommer hem igen till jul
Sugen på att se Peter Jöback, Johannes Kuhnke och Suzanne Reuter tillsammans på bioduken? I Jag kommer hem igen till jul är Peter Jöback världsstjärnan Simon som kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället där han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid har levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon, däremot, tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter.
Åldersgräns okänd
Språk: Svenska – svensk text
Genre: Drama
Regissör: Ella Lemhagen
Trailer

Drottningens corgi
Lagom till att stockholmarna går på höstlov anländer den animerade och nöjda Corgin Rex på duken. Rex lever ett liv i lyx på Buckingham Palace. Trots stenhård konkurrens från de tre andra hundarna på slottet har han vunnit drottningens hjärta. Men hans självsäkra stil kan vara irriterande, och under en middag med USA:s president råkar han orsaka en ytterst olämplig diplomatisk situation som får honom att skämmas. När en av de andra hundarna avslöjar att det var Rex fel, hamnar han på Londons gator och möter stadens alla faror. Men hur kan han lösa problemet och få komma tillbaka till sitt älskade hem? Med hjälp av kärlek från nya vänner så finner Rex styrkan att kämpa och se farorna i vitögat.
Från 7 år
Språk: Svenska (dubbad) – svensk text
Genre: Animerat, familj
Regissör: Vincent Kesteloot, Ben Stassen
Trailer

Midway
Den episka och sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de den japanska flottan vid slaget om Midway, en av de mest anmärkningsvärda striderna som ledde de allierade till seger i Stilla havet under andra världskriget.
Ålder okänd
Språk: Engelska -svensk text
Genre: Krig, action, drama, historia
Regissör: Roland Emmerich
Trailer