Gå direkt till Nyheten (Inför Elitserien dam – VSK tippas försvara guldet)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 28 januari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Inför Elitserien dam – VSK tippas försvara guldet

Publicerad torsdag, 07 november 2019, 19:23 av Redaktionen

Tränarna tror att Västerås tar sitt andra raka SM-guld. Det och en hel del annat framkom under torsdagens upptaktsträff i Stockholm.

Efter finaltriumfen i Uppsala i mars har VSK övertygat under försäsongen. Först bärgades segern i premiärupplagan av Svenska Cupen och därefter vann laget även World Cup. Nu är VSK storfavorit till att vinna ett nytt SM-guld. Fem av åtta tränare tror att Olle Wibergs VSK åter får jubla på Studenternas.

– Vi kan titta tillbaka på det vi gjort och vara väldigt nöjda. Men det är någon form av historia nu och nya kapitel ska skrivas. Serien som står för dörren är väldigt tuff, det är fler lag på gång bakifrån och det gäller att vara på tårna om man vill fortsätta skriva bra kapitel, säger Olle Wiberg.

På lördag inleds Elitserien med tre matcher. Villas damer spelar hemma mot Uppsala med start klockan 13.