Gå direkt till Nyheten (Veckans biopremiärer på Folkets Hus)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 26 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans biopremiärer på Folkets Hus

Publicerad fredag, 01 november 2019, 08:07 av Redaktionen

Säsongens första julfilm förhandsvisas. Men det är gott om verksamheter på Folkets Hus under lördagen som riktar sig inte minst till unga detektiver. Här finns program för Folkets Hus och Röda kvarn

Sorry We Missed You
Ken Loach är tillbaka igen, denna gång får vi följa arbetarklasskilölen Ricky som har som mål att starta en egen budfirma och kunna köpa en bostad till sin familj. Första steget är att investera i en skåpbil för varuleveranser, men livets realiteter hinner snart ikapp den strävsamma familjen.
Åldersgräns okänd
Språk: Engelska – svensk text
Genre: Drama
Regissör: Ken Loach
Trailer

Pavarotti
Filmen skildrar operagiganten Luciano Pavarottis liv och karriär utan att hålla tillbaka tyglarna. “Folkets tenor” hade personlighet, genialitet och kändisskap och använde sina fantastiska gåvor för att sprida operakonsten till människor långt utanför den redan invigda kretsen. Genom kraften i sin talang tog ikonen Pavarotti över världens stora scener och fångade publikens hjärtan vart han än kom.
Åldersgräns okänd.
Språk: Engelska, italienska, spanska – svensk text
Genre: Dokumentär, biografi, musik
Regissör: Ron Howard
Trailer

Förhandsvisning: Last Christmas
Var med om en exklusiv världspremiär på Röda Kvarn 7 november kl. 18.30! I vinterns romantiska komedi Last Christmas möter vi Kate som ränner runt i London och fattar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande grej med hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året-runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv, verkar han vara för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London under julen förvandlas till världens underbaraste stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste man bara låta saker hända och lyssna på sitt hjärta … och hysa lite hopp.
Från 7 år.
Språk: Svenska – ingen text
Genre: Drama, komedi, romantik
Regissör: Paul Feig
Trailer