Gå direkt till Nyheten (Snabb A-traktor i beslag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 09 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Snabb A-traktor i beslag

Publicerad torsdag, 31 oktober 2019, 06:58 av Björn Smitterberg

Poliserna har haft en lugn onsdagskväll och natt till torsdag. Ett ingripande gjordes vid 23-tiden då en A-traktor framfördes i Vara av en ung person. Det fattades misstankar om att fordonet kördes för fort och alltså i själva verket var en bil.

Poliser tog fordonet i beslag för teknisk undersökning och föraren rapporteras som misstänkt för olovlig körning.

Övriga Västra Götaland bl a:
Från Göteborg meddelar Polisen att en kvinna rapporterats för vårdslöshet i trafik då hon sprang framför en spårvagn. Kvinnan blev påkörd och förd till sjukhus. Inga misstankar har riktats mot spårvagnens förare.