Gå direkt till Nyheten (Veckans nya filmer på Folkets Hus)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 31 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya filmer på Folkets Hus

Publicerad fredag, 18 oktober 2019, 00:51 av Redaktionen

Här är veckans nymodigheter på bioprogrammet.

Unge Ahmed
Han planerar att avrätta sin lärare i religionens namn. I Unge Ahmed möter vi en ung student i Belgien och hans resa in i radikalisering. Väl innesluten i sin radikala världsbild återstår frågan om kärleken till livet kan vinna över motiven att döda?
Från 11 år
Språk: Franska, arabiska – svensk text
Genre: Drama
Regissör: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
Trailer

Zombieland – Double Tap
I uppföljaren till den 10-årsfirande kultklassikern “Zombieland” följer vi våra fyra zombieslaktare på en tumultartad resa som sträcker sig från Vita huset till landets mitt. De ställs inför zombier som har utvecklats sedan sist och nya överlevare. Men först och främst måste de hantera de problem som uppstår inom deras egen dysfunktionella familj.
Från 15 år
Språk: Engelska – svensk text
Genre: Skräck, komedi
Regissör: Ruben Fleischer
Trailer

Tills Frank skiljer oss åt
Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. Detta är en komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll.
Barnttilåten
Språk: Svenska – svensk text
Genre: Drama, romantik, komedi
Regissör: Leif Lindblom
Trailer