Gå direkt till Nyheten (Nettobutiker blir Coop)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 12 november 2019
  1. Dagens namn:
  2. Konrad och Kurt
  3. I morgon:
  4. Kristian och Krister

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nettobutiker blir Coop

Publicerad fredag, 18 oktober 2019, 10:35 av Björn Smitterberg

Coop har tidigare i år köpt hela kedjan Netto. Den 1 november blir Nettobutikerna i Lidköping, Vara och Götene Coop-butiker.

– Varje butik som ställs om genomgår en större invändig renovering och utrustas med nya hyllor, kylar och frysar samtidigt som alla skyltar så väl på in- som utsidan byts ut.  När den omställda butiken öppnar upp som Coop följer den samma moderna format som de övriga Coopbutikerna, skriver Coop i ett pressmeddelande i dag.

– Jämfört med Netto får de nya omställda Coop butikerna ett betydligt bredare sortiment av mat, från ca 2 000 artiklar till 6 000. Helt enkelt mycket mera mat, men till samma låga priser. Öppettiderna kommer också att förlängas för att öka tillgängligheten för kunderna.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *