Gå direkt till Nyheten (Just nu: Trafikolycka på Skaravägen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Just nu: Trafikolycka på Skaravägen

Publicerad måndag, 14 oktober 2019, 08:14 av Björn Smitterberg

Uppdaterat: Olycksplatsen är nära Alebäcksrondellen och påverkar trafik i båda riktningarna.Åter har en krock inträffat på 49:an invid Kartåsens rastplats. Det är enligt larm till räddningstjänsten tre bilar som krockat i riktning mot Skararondellen. /.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jonas
Gäst
Jonas
14 oktober, 2019 08:47

Tacka trafikverket för det. Idiotiskt att gå från två till en fil strax innan rondell utan förvarning. Hade de byggt två filer med vä/rakt och hö-fil hade dessutom trafiken flytit på bättre med mindre olyckor som tex Trollhättan, Skövde mm. Med det verkar göra ont i magen att göra tvåfiliga rondeller i stan…

Hanna
Gäst
Hanna
27 oktober, 2019 02:58

Håller fullständigt med Jonas. Som gjort för olycka för den som inte känner till platsen och är beredd.