Gå direkt till Nyheten (Fotbollsledare och Villatränare på landshövdingemiddag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Fotbollsledare och Villatränare på landshövdingemiddag

Publicerad fredag, 11 oktober 2019, 16:38 av Björn Smitterberg

Årligen har landshövdingen i västra Götaland middagar för vardagshjältar. På tisdag ska en sådan middag hållas för hjältar i Skaraborg, den hålls i residenset i Mariestad.

Det är respektive kommuns fullmäktigeordförande som föreslår hjältar, och även själva deltar.

För Lidköping kommer Carina Ohlsson, fullmäktigeordförande, tillsammans med sin man Ingemar Blomqvist. Dessa har sällskap av Ann-Katrin Gustavsson (arrangör av klassfotboll) med Patrik Gustavsson samt Johan Sixtensson (Villatränare) med Johanna Sixtensson.

För Götene deltar Håkan och Karin Ernklev, Johan Thorn (som skapat företag av fallfärdig fasstighet som renoverats till B&B) och Marie-Louise Gustafsson samt Lena (musiker, musikledare m m) och Patrick Öberg.

För Vara deltar Elof Jonsson och Lisbeth Jonsson-Holm, Yvonne (skapat nytt liv i Levene gamla prästgård med konst och måltider) och Jan-Olof Fahlgren samt Michael (ungdomsledare i fotboll m m) och Yvonne Ejdestig.

För Grästorp deltar Kent och Kristina Hansson, samt Claes (Ljusfestivalen) och Birgitta Eriksson.

För Skara deltar Jan-Olof och Inga-Britt Bohlin, Lena Berthou (arrangerar insamlingar mot cancer) och Stefan Georgievski samt Ingemar (skapar undervisning för invandrarbarn) och Agneta Melin.