Gå direkt till Nyheten (Ombyggnad av Torggatan mot stranden stoppas)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 26 september 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ombyggnad av Torggatan mot stranden stoppas

Publicerad tisdag, 08 oktober 2019, 17:41 av Björn Smitterberg

Det var ett brådskande beslut som behövdes för att nästa etapp av Torggatans ombyggnad genom Rörstrand skulle kunna ske. Men det blev tvärstopp. Det finns nämligen oro för att nergrävda rör och ledningar kan komma att behöva bytas ut – och då måste nästa etapp göras om i alla fall.

Lidköpingsnytt har tidigare (klicka) skrivit om etapperna och att det behövdes ”snabba pengar” för att sätta igång nästa etapp. Men i dag blev det alltså stopp, politikerna i samhällsbyggnadsnämnden vill veta om ledningarna som finns i området håller eller om marken behöver grävas upp om några år igen.

En kommentar på “Ombyggnad av Torggatan mot stranden stoppas”

  1. Owe Ericson skriver:

    Är det någon ide att tjata om detta då det inte blir någon bebyggelse av Hamnstaden med dessa dyra kostnader. Lägg ner skiten.

Kommentarerna är stängda