Gå direkt till Nyheten (Café blir årets fair-trade-företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 17 oktober 2019
  1. Dagens namn:
  2. Antonia och Toini
  3. I morgon:
  4. Lukas

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Café blir årets fair-trade-företag

Publicerad tisdag, 08 oktober 2019, 15:05 av - Inskickat material

Café Bella Mi har utsetts till årets företag med rättviseinriktning.

– Som en del av en Fairtrade City-diplomerad kommun erbjuder Café Bella Mi ett utbud av Fairtrade-märkta produkter. Varje gång du väljer Fairtrademärkt bidrar du till att odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom kan förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.

– Café Bella Mi har en tydlig Fairtrade-profil och har sedan starten använt råvaror som är schysst producerade, såväl bakingredienser som kaffe och te, säger Ann-Carin Landström, ordförande i styrgruppen för Fairtrade City Lidköping

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *