Gå direkt till Nyheten (Flera ingripanden av poliser i natt)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 maj 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Flera ingripanden av poliser i natt

Publicerad lördag, 05 oktober 2019, 08:29 av Redaktionen

En tid runt midnatt natten till lördagen var händelserik för Polisen i Lidköping. Här är nattens rapport.

00,17: Fyllerist på nattklubb.

00,19: Grov misshandel och misshandel på Skaraborgsgatan i Skara. Två män misshandlas av flera andra. En nedslagen och sedan sparkad i ansiktet. Kraftiga svullnader i ansiktet som följd. Den andre slagen i ansiktet. De slagna vill inte medverka när poliser försöker klarlägga vad som hänt. de vägrar också följa med ambulans till sjukhus.

00,26: Grovt rattfylleri. Mopedist stoppas på Rörstrandsgatan. Kontroll visar 1,28 promille.

00,38: Uppgifter kommer från Lovene om att en man och en kvinna går runt bland hus med ficklampor och rycker i dörrar till olika hus. Poliser kontrollerar de båda som är berusade men inga inbrott kan upptäckas.

01,13: Narkotikaberusad bilist stoppas på riksväg 47 i Grästorp.

01,19: Stökig person avvisas från nattklubb.

01,41: Person på besök i lägenhet vägrar lämna. När poliser tillkallats lämnar personen.

01,55: En stökig person på nattklubb ska avvisas men hamnar slutligen i fyllecell hos Polisen.

03,52: Bil med motor igång. Poliser larmas till Götene för att kontrollera en bil som står med motorn igång i centrum. I bilen sitter en sovande person som har motorn igång för att hålla värmen. Poliserna låter mannen somna om men motorn får inte vara igång.