Gå direkt till Nyheten (Allhelgonagudstjänst på Frälsningsarmén)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Allhelgonagudstjänst på Frälsningsarmén

Publicerad tisdag, 01 oktober 2019, 07:12 av - Inskickat material

I morgon eftermiddag, alltså lördag, inbjuder Frälsningsarmén till en gudstjänst i Allhelgonatid.

Det är kårledarna Agneta och Thomas Landerholm som håller i denna. Medverkar gör också Maria Åhman Persson och Ida Quarfordt med sång. Musikkåren bidrar med såväl ackompanjemang till unisona sånger, som instrumentala  stycken med anknytning till helgen.

På måndag eftermiddag blir det Sånger till kaffet, med sång, musik och servering som givna inslag.

Under tisdagsförmiddagen samlas Tisdagsträffen – en öppen gemenskap med möjlighet till gemenskap, fika, samtal och kanske ett medhaft handarbete eller motsvarande. Vid lunchtid är det samling för Bibel och bön.

Efter innevarande veckas höstlov för Familjemiddagen, är det nu åter dags för samling. Alla är välkomna – gärna med en anmälan till kåren! Under samlingen har även Minibrasset och ”Kungens ungar” sina samlingar.

Välkommen till Frälsningsarmén!