Gå direkt till Nyheten (Blir VD i jordbruksföretag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 28 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Blir VD i jordbruksföretag

Publicerad onsdag, 18 september 2019, 12:36 av Redaktionen

Per-Arne Gustavsson med rötter i Lidköping har utsetts till ny VD för BM Agri – ett företag i spannmåls- och gödselbranschen.

– Jag ser det som en förmån att få leda ett svenskt lantbruksföretag med mycket erfarenhet och sinne för affärer. Efter mina nu 30 år i branschen, hoppas jag kunna bidra med ett stort kontaktnät, både i Sverige och på våra exportmarknader. Min ambition är att dra nytta av min erfarenhet av större bolag samtidigt som vi fortfarande ska vara ett flexibelt företag, med korta beslutsvägar, säger Per-Arne Gustavsson  på företagets hemsida.