Gå direkt till Nyheten (Damer som vann golf-final på Mallorca)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Lördag 25 januari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Damer som vann golf-final på Mallorca

Publicerad tisdag, 10 september 2019, 10:07 av Redaktionen

Den 5-7 september deltog Hjärtgolfens vinnare i tävlingen Prinsessan Birgittas Golf Tournament på Santa Ponsa GK, Mallorca. För första gången har vinnare i Hjärtgolfen placerat sig. Marie Törnberg från Lundsbrunns GK och Lotta Wångdahl från Lidköpings GK, vann var sin klass. Tävlingen spelas som poängbogey över 54 hål på Golf Santa Ponsa. Det är en klassisk parkbana som sett många storspelare vinna genom åren.

Prinsessan Birgitta, som är ambassadör för 1,6 & 2,6 miljonerklubben, var förtjust och tyckte det var extra roligt att våra duktiga svenska Hjärtgolf finalister vann var sin kategori och att de vunnit 1,6 & 2,6 miljonerklubbens golftävling Hjärtgolfen. Prinsessan Birgittas Golf Tournament gick i år för 28:e året i rad på Mallorca. Både män och kvinnor är välkomna att delta i tävlingen.

1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar.