Gå direkt till Nyheten (Förlust mot Stockholm Syd och Göteborg i hockey)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 09 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Förlust mot Stockholm Syd och Göteborg i hockey

Publicerad lördag, 07 september 2019, 13:33 av Redaktionen

Västergötland, med spelare bl a från Lidköpingshockeyn, förlorade inledningsmatchen i årets TV-puck. Matchen spelades i Slite på Gotland och slutade med seger för motståndarlaget Stockholm Syd som var överlägset matchen igenom, även om matchen just i början stod och vägde. Stockholm Syd gjorde sitt första mål efter 30 sekunder, men Västergötland utjämnade genom Simon Niska till 1-1. Därefter drog Stockholm Syd ifrån och vann med 6-1.

Matchens lirare i Västgötalaget blev Rasmus Malmberg.

Göteborg vann knappt över Västergötland i andra matchen; 3-2.
Här tog Västergötland ledningen i matchens början och ledde ett tag med 2-0. Göteborg utjämnade dock och det behövdes övertid för att Göteborg skulle slå Västergötland. Västgötamålen gjordes av Arkl och Albin Sterner.

I dag spelar Västergötland mot Småland och senare mot Södermanland, samt i morgon mot Bohuslän/Dal. Västergötland måste nu vinna för att komma till slutspel. Som går i Leksand 31 oktober.