Gå direkt till Nyheten (12-årig cyklist krockade på väg till skolan – bilföraren smet)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 28 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

12-årig cyklist krockade på väg till skolan – bilföraren smet

Publicerad tisdag, 03 september 2019, 21:15 av Redaktionen

12-årige Viggo blev påkörd på ett övergångsställe när han på måndagsmorgonen cyklade till skolan. En buss stannade för att släppa fram 12-åringen, men en bilist körde om bussen och krockade med Viggos cykel. Därefter åkte föraren sin väg, vilket upprört Viggos pappa.

I ett reportage i SVT berättas om händelsen – klicka här.

2 kommentarer på “12-årig cyklist krockade på väg till skolan – bilföraren smet”

  1. Jens Andersson skriver:

    Hej jag är vittne i händelsen. Det går bra att ringa mig.

  2. Malin skriver:

    Vad är det för fel på folk?! Herregud, kör man på ett barn på ett övergångsställe så stannar man bilen, kliver ur och frågar: Är du OK? Kan jag hjälpa dig? Sen kör man fasen inte om vid ett övergångsställe, OM bussen eller annat fordon för den delen stannar vid ett övergångsställe fattar ju dom flesta att det är för att en person skall gå över det, urbota dumma förare det finns i trafiken, slutar aldrig förvånas helt ärligt. Ha inte så jäkla bråttom i trafiken, ta det lugnt! En olycka sker så lätt och ett liv är värt så mycket mer! ♥

Kommentarerna är stängda