Gå direkt till Nyheten (Inbrott, elevslagsmål, körkortslös, fruktstöld, sjungande fyllerist…
Lite av polisernas arbetsuppgifter i dag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 25 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Inbrott, elevslagsmål, körkortslös, fruktstöld, sjungande fyllerist…
Lite av polisernas arbetsuppgifter i dag

Publicerad fredag, 30 augusti 2019, 21:12 av Björn Smitterberg

Polisen i Lidköping har haft en dag av varierande inslag.

12,07: anmälan om inbrott i verkstad på Alsborgsgatan i Götene. ett fönster har krossats, verktyg har samlats för att stjälas men stölden fullföljdes inte.

13,33: Bråk med fyra elever i slagsmål på Alléskolan i Vara. Alla fyra är målsägande i  polisernas rapport, det har inte kunnat kluras ut någon skyldig mer än andra. Lindriga skador på de inblandade.

13,51: Man född 1996 kör bil utan att ha körkort. Ägaren till bilen är en man född 1963 som rapporteras för att tillåta den olovliga körningen.

16,43: Larm om olaga intrång och stöld av frukter från Stadsträdgården i skara. Det visar sig vara pojkar som klättrat över ett staket och tagit frukt. Föräldrar får ta över. Inga rapporter.

17,34: Polisen larmas om att en kraftigt berusad man sitter och sjunger och skriker på en vägkant i Karaby. Poliser talar med mannen som väljer att gå hem för egen maskin. Ingen rapport.

19,14: Tillsyn av gymnasieelevers välkomnande av nya elever på De la Gardie. Lugnt och glatt, rapporteras. Särskilt glatt på den såpade planen för innebandy.