Gå direkt till Nyheten (Sommarkvällar i Otterstads kyrka avslutas med Gospel)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Sommarkvällar i Otterstads kyrka avslutas med Gospel

Publicerad onsdag, 28 augusti 2019, 12:01 av - Inskickat material

Kiralina Salandy – gästartist hos Con Brio Gospel i kväll.

I den för säsongen sista Musik i sommarkväll denna onsdag i Otterstads kyrka medverkar församlingens gospelkör Con Brio Gospel under ledning av C-M Malmesved. Som gästsolist medverkar Kiralina.

Kiralina Salandy är en prisvinnande vokalist som har uppträtt i Quebec, Toronto, USA, Jamaica, Danmark, Finland, Spanien och Sverige under de senaste tio åren.

Hon sjunger Gospel, Urban, Classical, Country, Contemporary, Inspirational & Jazz. Hon har spelat in flera album i Kanada, Jamaica och Sverige.

För närvarande är hon bosatt i Stockholm och arbetar med olika musikaliska projekt och var 2016 med Jerry Williams produktion och sommarturné. 2017 hade hon äran att sjunga för kronprinsessan i Sverige. År 2018 var hon musikalartist i en musikal på Chinateatern. Sommaren 2018 sjöng hon i Allsång på Skansen för en hyllning till Jerry Williams, som sändes på SVT. I december 2018 hade hon förmånen att sjunga för hela Sveriges kungafamilj för att hedra drottning Silvia för sin 75-årsdag, som sändes på SVT. År 2019 har hon sjungit back-up för Mariette och Andreas Weise.

För närvarande spelar hon rollen i en musikal på Göteborgs stadsteater. Hon älskar att underhålla och ägnar sig åt att göra varje föreställning minnesvärd genom att sjunga sånger som berör hjärtat.

Kvällens aftonbön leds av kyrkoherde Monica Göransson. Det är fri entré men du har möjlighet att ge en gåva till Bukobahjälpen. Efteråt serveras cider och salta pinnar. Välkommen!

_______________________________
Otterstads kyrka kl 20. Foto: Mikael Silkeberg