Gå direkt till Nyheten (Stökig natt för Polisen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 19 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stökig natt för Polisen

Publicerad söndag, 25 augusti 2019, 08:06 av Björn Smitterberg

Bråk mellan cyklist och en a-traktorförare inledde lördagskvällen och natten till söndagen för poliserna.

I en korsning nära Framnäs Camping krockade en cyklist med en a-traktorförare. De började då gruffa med varandra och till slut slog cyklisten till en kamrat till a-traktorföraren. Det skall även förekommit hot om livet.

Cyklisten misstänks för misshandel och olaga hot. Denne greps inte men är identifierad.

Vid 01-tiden i natt blev två kvinnor antastade av en berusad man. Mannen slog en av kvinnorna i ansiktet och tog stryptag på henne. slutligen lyckades kvinnorna gemensamt övermanna mannen och poliser kom till platsen och omhändertog mannen och tog upp anmälningar. Mannen hamnade i fyllecell och ska på förmiddagen i dag förhöras om händelsen. En kvinna fick en bula i huvudet vid händelsen men i övrigt är inga skador rapporterade.

Förutom dessa händelser har några personer omhändertagits för fylleri, bl a vid Almesåsens festplats.