Gå direkt till Nyheten (Multikultifest i Lidköping i dag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Multikultifest i Lidköping i dag

Publicerad torsdag, 22 augusti 2019, 14:44 av Redaktionen

I dag inleds avslutningen på sommarfirandet vid dina-scenen i Stadsträdgården. Det sker med en Multikultifestival.

Bakom festivalen står förstås Lidköpings kommun, men i första hand är det Pingstkyrkan och Missionskyrkan som står för arrangemanget som kommer att varva musik och andra uttryck från hela världen, bl a med personer som flyttat till Lidköping från andra delar av världen.

Ett huvudnummer är Ramy Essam som är en protestsångare från Egypten, ett annat är Safoura Safavi som ingår i ett band som sjunger på persiska. En iransk diskjockey och svenska folkmusikgruppen Navarra medverkar.

Presentatörer och värdar är gatupastorn Marcus Ohlsson och artisten Clarissa Krabbe.