Gå direkt till Nyheten (Ishockey: Filip Kristiansson spelar i TV-pucklaget)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 23 september 2019
  1. Dagens namn:
  2. Tekla och Tea
  3. I morgon:
  4. Gerhard och Gert

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ishockey: Filip Kristiansson spelar i TV-pucklaget

Publicerad torsdag, 22 augusti 2019, 19:23 av Redaktionen

Filip Kristiansson har normalt HC Lidköpings klubbdräkt men nu är det dags att ta på sig utrustningen för att representera Västergötland. Än en gång har alltså HC Lidköping fått ram en framtidsman i ishockey.

Den 6, 7 och 8 september spelas kvalmatcher på Gotland och här gäller det att bli sämst tvåa för att gå till slutspelet som spelas i månadsskiftet oktober-november i Dalarna. Lagen, ett från varje förbund, är indelade i fyra grupper. I Västergötlands grupp ingår Småland, Stockholm Syd, Göteborg, Södermanland, Västergötland och Bohuslän/Dal. Så det kommer inte att bli promenadsegrar utan tuffa matcher.

För flickorna kommer gruppspel att genomföras i Lidköping, Mariestad och Skövde med speldagar 20, 21 och 22 september.
_______________________
Bilden är klickbar till större format.