Gå direkt till Nyheten (Hösttermin på bio – veckans premiärer)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 28 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hösttermin på bio – veckans premiärer

Publicerad fredag, 16 augusti 2019, 00:21 av Redaktionen

Veckans premiärer i Folkets Hus, Lidköping, biosalonger

Once Upon a Time…in Hollywood
Quentin Tarantino är tillbaka på bioduken, denna gång i sällskap av inga mindre än Leonardi DiCaprio och Brad Pitt. Filmen (som är 2 timmar och 42 minuter lång!) utspelar sig 1969 i Los Angeles, där allt håller på att förändras.
Från 15 år
Regissör: Quentin Tarantino
Trailer

Fisherman’s Friends
När skivbolagskillen Danny hänger med på en svensexa till den pittoreska kustbyn Port Isaac anar han inte att det ska vända upp och ner på hela hans tillvaro. Plötsligt får han i uppdrag att fixa kontrakt med byns sånggrupp, bestående av tio högst motsträviga fiskare. Nu ska Fisherman’s Friends traditionella sjömanssånger upp på brittiska topplistan!
Barntillåten
Regissör: Chris Foggin
Trailer

Veckans bioannons: