Gå direkt till Nyheten (Knivhugg i Skara, inbrott i Vara)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Knivhugg i Skara, inbrott i Vara

Publicerad onsdag, 14 augusti 2019, 06:54 av Björn Smitterberg

Polisen har två allvarliga händelser i rapporterna från natten – en i Skara och en i Vara.

Strax efter klockan 01 gick inbrottslarmet vid ett maskinföretag vid Åsenkorset i Vara. Övervakningskameror startade automatiskt och har fotografera när flera män rör sig i lokalerna och stjäl en högtryckstvätt och en batteriladdare av större modell. Ingen har gripits,

Strax före klockan 2 utbröt ett bråk på Södra Kyrkogatan i Skara. En person har förts i ambulans till sjukhus efter att ha fått ett knivhugg i ett ben. Poliserna som kom till platsen har konstaterat att flera personer varit inblandade i bråket men ingen har pekats ut som skyldig till knivhugget.