Gå direkt till Nyheten (Låg medelålder i Stadsträdgården när Mamma Mu och Kråkan tog plats)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 24 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Låg medelålder i Stadsträdgården när Mamma Mu och Kråkan tog plats

Publicerad lördag, 10 augusti 2019, 15:48 av Björn Smitterberg

Hundratals barn – och lika många andra sagoläsare – var på plats i Stadsträdgården i eftermiddag när Mamma Mu och Kråkan släpptes lösa på scenen. Det var en teaterversion av den populära bok- och TV-serien om den galna kossan för vilket inget är omöjligt, och den lite argsinta kråkan som inte tror att kor kan något.

Men den som väntade sig en gungande, eller cyklande, eller dykand Mamma Mu blev lite besvikna. Det tog lite tid att charma de unga besökarna och först i slutet av föreställningen blev det lite fart på publiken.

Föreställningen gavs av Teater Trampolin och bygger på figurerna skapade av Jujja och Tomas Wieslander. I Lidköping var det Lidköpings Teaterförening med stöd av kommunen som arrangerade eftermiddagens teaterföreställningen.

________________________________
Bilderna är klickbara till större format