Gå direkt till Nyheten (Kraftigt berusad bilist)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 30 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Kraftigt berusad bilist

Publicerad lördag, 20 juli 2019, 20:15 av Björn Smitterberg

Poliser stoppade på förmiddagen en bilist på Tingshusgatan i Vara. Föraren är en man i 50-årsåldern som sedan tidigare fått körkortet indraget. Vid kontroll efter körningen visade sig att mannen hade 1,32 promille alkohol i blodet.

Vidlunchtid krockade en ung mopedist med en vägbom på Jon Jespersgatan i Grästorp. 16-åringen fördes i ambulans till sjukhus, men har klarat olyckan med lindriga skador. Polisen har inga misstankar om brott.

Vid 19-tiden i kväll inträffade en trebilskrock i Varnhem, på riksväg 49. Uppgifterna om olyckan är ännu inte avrapporterade.