Gå direkt till Nyheten (Tre utvisas efter stölder i Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 18 oktober 2019
  1. Dagens namn:
  2. Lukas
  3. I morgon:
  4. Tore och Tor

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Tre utvisas efter stölder i Lidköping

Publicerad onsdag, 10 juli 2019, 11:57 av Björn Smitterberg

Tre män dömdes till ett par månaders fängelse vardera och därefter utvisning av tingsrätten i Skövde. De tre har stulit bl a duschblandare och matvaror i butiker i Lidköping, och även ertappats med att ha stulen motorolja i sin bil. Det har dock inte gått att visa att de stulit motoroljan, men befattningen räknas som häleri.

I vissa delar har de tre dömts mot sitt nekande. De har suttit häktade en tid, och det ska räknas bort från fängelsetiden. De kommer dock ändå att vara häktade efter fängelsetiden fram till utvisningen verkställts.