Gå direkt till Nyheten (Stora trafikproblem i centrala Lidköping)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 24 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stora trafikproblem i centrala Lidköping

Publicerad torsdag, 04 juli 2019, 16:57 av Redaktionen

Avstängningarna av gator för cruising har medfört omfattande problem för den  vardagliga trafiken i Lidköping. ”Tillåtna” gator har i flera fall långa köer medan de gator som avses för cruising gapar i stort sett tomma. Man får räkna med att bilfärder tar betydligt längre tid än vanligt.

2 kommentarer på “Stora trafikproblem i centrala Lidköping”

  1. Lunnarn skriver:

    ”Den hållbara Staden”.Tänka sig???

  2. Watchingeye skriver:

    Tjaa, en o annan kommun verkar styras av en o annan rövarkung medan nån annan verkar styras av nån raggarkung. Jag antar att detta speglas övertydligt just nu i den ”hållbara staden” med miljöfrämjande arbete som ledstjärna. Om du tvivlar kan du alltid fråga MP….de finns ju med i hovet också, men i vilken roll kan man ju alltid spekulera kring. Å andra sidan ska ju nån vara rolig också…… ;-)

Kommentarerna är stängda