Gå direkt till Nyheten (Ridande poliser under Power Big Meet – här hittar du info)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 24 februari 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ridande poliser under Power Big Meet – här hittar du info

Publicerad måndag, 01 juli 2019, 09:53 av Redaktionen

Denna vecka samlas åter  tusentals personer med hundratals bilar i Lidköping för ett nytt Power Big Meet med sina centrala delar på Hovbyfältet. Det betyder att samhället nu växlar upp med ökade polisiära insatser, med sjukvård och trafikregleringar.

Bl a kommer Polisen att förstärkas i Lidköping. Polisens rytteri kommer att medverka.

Förutom cruisingar kvällstid – som medför en hel del avstängningar av gator och vägar i Lidköping – kommer även i år den särskilda Läcköslingan att arrangeras under lördagen. Förra året deltog cirka 150 bilar i utfärden.

För att se tidscheman och annat – klicka här.