Gå direkt till Nyheten (Slår golfslag för hjärtat)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 november 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Slår golfslag för hjärtat

Publicerad tisdag, 25 juni 2019, 14:08 av - Inskickat material

På söndag spelas den årliga Hjärtgolfen på Lundsbrunn GK.
Hjärtgolfen är en rikstäckande golftävling för tjejer och kvinnor där det både spelas för den egna hälsan och andras. Alla som deltar är med och skänker pengar via startavgiften till forskning på kvinnors hälsa.

I år spelas Hjärtgolfen på 14 golfbanor runtom i landet med finalspel på Ekerum GK den 18 augusti. Vinnarna i finalen får åka till Santa Ponsa, Mallorca och spela i Prinsessan Birgittas Golf Tournament.

Hjärtgolfen är en folkfest för alla tjejer och kvinnor i landet. En golftävling med mycket glädje och allvar, där startavgiften går till en god sak. Hjärtgolfen arrangeras av 1,6 & 2,6 miljonerklubben och är en partävling för kvinnor.

Paren som placerar sig 1:a och 2:a går till finalspel på på Öland. Hjärtgolfens startavgift går till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa som samlar in pengar till livsviktig medicinsk forskning på kvinnors hälsa.