Gå direkt till Nyheten (Misshandlad)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 maj 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Misshandlad

Publicerad söndag, 16 juni 2019, 09:08 av Björn Smitterberg

En man misshandlades i natt med sparkar och slag.

Mannen kom till en adress i Varatrakten och vid 2-tiden fick poliser dirigeras till platsen på grund av ett bråk. Mannen hade då fått skador i ansiktet och fördes till sjukhus för omplåstring. Anmälan om misshandel gjord, men ingen gripen.

Utöver detta har poliser gjort flera rutiningripanden.

I Västra regionen i övrigt i natt bl a:

Vid Kaptensgatan i Göteborg försöker en man avbryta en pågående misshandel och blir själv nedslagen och slår då huvudet i en trottoarkant. Han blir sparkad i huvudet när han ligger på marken. Han körs till sjukhus med illamåencde och blöder kraftigt.
Gärningsmän är två personer åker från platsen med elcyklar. Den första personer som blev slagen lämnade innan poliser kom.

Polis larmas till torget i Grebbestad där ett flertal personer bråkar. En person vill anmäla en misshandel, har blivit slagen i ansiktet ett flertal gånger. Två killar i 18-årsåldern är misstänkt för misshandeln.