Gå direkt till Nyheten (Ny chef på Svenskt Näringsliv i väst)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 06 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ny chef på Svenskt Näringsliv i väst

Publicerad måndag, 10 juni 2019, 15:33 av - Inskickat material

Efter två år som regionchef på Svenskt Näringsliv i Västra Götaland vänder Anna Gillek hemåt. Hon lämnar sitt uppdrag i sommar för att återta rollen som regionchef på Svenskt Näringsliv i Jönköpings län. Rudolf Antoni tar över stafettpinnen med start i augusti.

Sedan början av 2017 har Anna Gillek varit regionchef för Svenskt Näringslivs verksamhet i Västra Götaland – rollen hon axlade efter sex år på regionkontoret i Jönköping. Efter två år vänder hon nu hemåt för att återta rollen som regionchef på Svenskt Näringsliv i Jönköpings län.

I augusti efterträder Rudolf Antoni som regionchef för Svenskt Näringsliv i Västra Götaland. Han kommer närmast från en tjänst som vice VD och näringspolitisk chef på Fastighetsägarna GFR. En roll som han haft sedan 2014. Där har han bland annat drivit på organisationens satsning på hållbar stadsutveckling och kulturella och kreativa näringars betydelse för staden.