Gå direkt till Nyheten (Fredrik Lööf till nytt jobb på Handheld)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 15 augusti 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Fredrik Lööf till nytt jobb på Handheld

Publicerad tisdag, 04 juni 2019, 13:37 av - Inskickat material

Handheld Group, svensk ledande tillverkare av stryktåliga mobila datorer, förstärker sin närvaro i Europa och har rekryterat Fredrik Lööf som ny försäljningschef för Frankrike och Benelux inom dotterbolaget Handheld Europe AB. Fredrik kommer aktivt att arbeta med att stötta återförsäljare och bygga varumärkes närvaro i syfte att ytterligare öka Handhelds marknadsandel i regionen.

Fredrik Lööf kommer närmast från en roll som Global Brand Manager på ASKO Appliances och har många års erfarenhet av försäljning, marknadsföring och ledarskap från en rad olika företag och positioner.