Gå direkt till Nyheten (Polisen: Gäster försökte smita från notan)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Polisen: Gäster försökte smita från notan

Publicerad lördag, 01 juni 2019, 08:18 av Björn Smitterberg

Poliser fick i natt bistå personal som inte fick betalt – det var gäster som vägrade betala för sig.

Utöver detta har poliser fått ta hand om flera berusade. En bilist, berusade och utan körkort, stoppades i Skaratrakten och blev även av med körkortet. En annan berusad förare som stoppades har sedan tidigare blivit av med körkortet.

När det gäller andra händelser i västra Sverige kan nämnas att poliser följde en misstänkt bilist i Dalsland. Föraren vägrade stanna utan flydde in i Norge där de svenska poliserna stoppade honom och överlämnade honom till norska polisen.