Gå direkt till Nyheten (Askeslätt-problemen: Det är inte anläggarnas fel)

 
 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. 03 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Askeslätt-problemen: Det är inte anläggarnas fel

Publicerad torsdag, 30 maj 2019, 08:59 av Redaktionen

En av de anläggare vid kommunen som arbetat med att skapa Askeslätts villaområde vill ha sagt att det är inte anläggarnas fel att det blivit problem.
– Så blir det när chefer vägrar lyssna på oss anläggare, man tror inte vi har några kunskaper.

Den som skriver har varit med och jobbat på Askeslätt och skriver att de felaktiga jobben gjorts trots protester från anläggarna.

– Man har tidigare skyllt på anläggarna och maskinisterna trots att vi gång på gång påpekade fel i ritningar, fel material, fel i GPS-styrningar och fel av årstid och djup på ledningar. Hade cheferna lyssnat på gubbarna hade problemen inte inträffat.

Nu ska sägas att hela projektet med Askeslätt är delat i två. en del är upphandlad och en annan del har legat på Park Gata vid kommunen.

3 kommentarer på “Askeslätt-problemen: Det är inte anläggarnas fel”

 1. Ronney Hedvall skriver:

  Är det inte dags ann informera skattebetalarna vilka på kommunkontoret som är ansvariga för felet!

 2. Tomas skriver:

  Ansvaret ligger helt på den politiska majoriteten, de är informerade om alla fel och brister men har tydligt och bestämt valt att inte ta tag i problemen.

 3. Per skriver:

  Tomas, När informerades den politiska majoriteten? I denna artikeln påpekar anläggare fel i ritningar, fel material mm. Att ansvariga tjänstemän inte reagerar på allvarliga brister får iaf mig att fundera… Kommer det upptäckas fler brister? Det är väl samma tjänstemän som hanterar Sjölunda också?

Kommentarerna är stängda