Gå direkt till Nyheten (Vänsterpartiet frågar:
Hur det egentligen med Framnäsområdet?)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Vänsterpartiet frågar:
Hur det egentligen med Framnäsområdet?

Publicerad måndag, 27 maj 2019, 12:35 av Björn Smitterberg

Utvecklingen av Framnäsområdet har vid sidan av Hamnstaden utsetts till utvecklingsområde för Lidköping, och för ett år sedan beslutade kommunfullmäktige att kommunstyrelsen tillsammans med förvaltningarna skulle starta ett utvecklingsarbete.

Nu frågar Vänsterpartiet: Har arbetet verkligen satts igång?

– Hur sköts dialogen? Har föreningar och företag bjudits in?

Vid beslutet i juni förra året skulle en genomlysning göras – och pengar avsattes i budget för att påbörja ett utvecklingsarbete för badhus, Framnäsbadet, Folkets Park, scenlokal, framtida idrottsplatser, cykel- och skatepark och besöksnäringen (konferenshotell) i Framnäsområdet. Allt skulle ske genom dialog med bl a föreningar.