Gå direkt till Nyheten (Polisen: Många berusade)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Polisen: Många berusade

Publicerad söndag, 26 maj 2019, 08:39 av Björn Smitterberg

Polisen i Lidköping har haft flera personer som fått ligga i arresterna under natten, på grund av fylleri.

Fylleristerna har varit påverkade av alkohol och eller andra droger. En hämtades i stadsträdgården medan övriga fanns på Rörstrandsområdet och Gamla Stadens torg.

Vid halvfyratiden på morgonen gick larmet i Vara-Bjertorps Golfklubb i Kvänum. det har konstaterats inbrott men det är inte klarlagt vad som stulits.

När det gäller rapporter från övriga Region Väst kan nämnas:

02: Göteborg
Väktare larmas till Nordstans köpcentrum. En man i pyjamas står i entrén och har tagit som sin uppgift att släppa in folk på torget.
När väktarna kommer fram finner de mannen i pyjamas som även är barfota. Han uppger att han inte vet var han befinner sig och hur han kommit dit. Han saknar ID-handlingar.
Det framkommer dock att han ska vara medborgare i USA. Han vet dock inte hur han kommit till Sverige. Polis anländer och man kör mannen till Sahlgrenska sjukhuset för kontroll. Han överlämnas till sjukvården.

När polisen lämnat så genomför väktare på sjukhuset kontroller och i samband med detta så framkommer att mannen bor på hotell tillsammans med en syster. Systern kontaktas och mannen kan efter ett tag åka tillbaka till det aktuella hotellrummet. Inga brottsmisstankar.